Peewee

Spiders Attack & Spiders Aggressive

Årgang 2006-2009

Spiders Aggressive

Er et delvist opvisnings- og delvist konkurrencehold for begyndere og let øvede. Her lærer man de basale elementer indenfor cheerleading såsom stunts, spring og dans i et tempo og på et niveau, der passer til aldersgruppen. Det forventes, at man tager træningen seriøst, men samtidig er der også plads til sjov og leg. Spiders Aggressive træner hen imod at stille op til Julecup i Peewee B kategorien (opvisning) og til DM og Sommercup som udgangspunkt i Peewee A kategorien (konkurrence).

Spiders Attack

Er et konkurrencehold for øvede, der har erfaring med cheerleading. Her træner man på de mere avancerede elementer inden for stunts og tumbling, og det forventes derfor, at man her har styr på de basale teknikker. Træningen er hovedsageligt fokuseret på konkurrence, så der stilles krav til, at man tager sin træning meget seriøst og har et højt fremmøde – både til hverdags- og weekendtræninger. Spiders Attack træner hen imod at stille op til Julecup, DM og Sommercup i Peewee A kategorien (konkurrence).

Nye cheerleaders: Vi har stadig plads til nye udøver. Mød op og få en gratis prøvetræning. Vi glæder os til at se dig! – Online-tilmelding her

Træningstider:

  • Cheer: Tirsdag & Torsdag kl. 17.30-19.30
  • Tumbling: Hver anden søndag 16.00-18.00 (ulige uger)

Adresse: RGF hallen, Østre Boulevard 29, 8930 Randers NØ

Tumbling

Den sidste halve time af tirsdags og torsdags træningen vil som hovedregel bestå af tumbling (springgymnastik) – og dette er inkluderet i cheer-kontingentet. Derudover har man mulighed for at tilmelde sig tumbling hver anden søndag i ulige uger kl. 16 – 18 for 50,- kr om måneden. Tumbling er et yderst vigtigt element indenfor cheerleading, og da træningen kommer til at foregå i springhallen hos RGF, er dette en rigtig god mulighed for at forbedre sine tumling skills, og vi anbefaler stærkt, at man gør brug af den.

Priser

  • Cheer: 290,- pr. mdr.
  • Tumbling: 50,- pr. mdr.

Søskenderabat 20% (gælder kun cheer kontingent)

Kontakt:

Cheer træner:    

  • Mie Høg Hegaard –  Mobil: 30139287

Hjælpetrænere:  

  • Ida Ellermann
  • Marie Sveigaard
  • Sofie Povlsen