Randers Cheerleaders har indgået et stærkt samarbejde med FysioDanmark!🔥💪. Idrætsaftalen indeholder en lang række fordele for alle klubbens medlemmer samt pårørende.

Vi har indgået aftalen, for dels at øge fokus på skadesforebyggende træning, samt tage godt hånd om vores udøvere, såfremt der opstår skader, men også for at give vores trænere en fysioterapeut i ryggen, som de kan trække på.

Cheerleading er en fysisk hård sport, hvor der desværre kan opstå skader. Vi får derfor FysioDanmark til at afholde et medic-kursus (1. hjælp) for alle vores trænere, med fokus på akutte skader samt håndtering af sådanne.

Mikael har været ude og kigge til vores træninger for at indsamle viden omkring sporten, og hvordan/hvor vi belaster kroppen i vores sportsgren. Mikael viser et enormt engagement og er meget imponeret over, hvad cheerleading egentlig er. Men han kan også godt spotte, hvor typiske skader vil forekomme.

FysioDanmark bestræber sig på altid at tilbyde en tid indenfor 48 timer og booking kan ske online – husk at oplys, at I kommer fra Randers Cheerleaders, for at opnå alle fordelene med idrætsaftalen. Book her.

Hvis man har spørgsmål til behandling eller skader, vil Mikael være at finde i hallen engang imellem. Info om hvornår han er der, vil fremgå af vores RCL Info Facebook side.