Sæson 2016/2017

Vi håber, at I alle har haft en rigtig god ferie, og vi glæder os til at få skudt den kommende sæson i gang! Hermed vigtig information til både nye og gamle udøvere:

Udenlandske trænere:

Lina og Matjaz fra Slovenien kommer til Randers igen i sæson 2016/2017 og vil fungere som trænere på alle hold sammen med de sædvanlige trænere og hjælpetrænere. De ankommer 12 september.

Mød op og få en prøvetræning og meld dig ind på: www.portal.randerscheerleaders.dk

Ved spørgsmål kontakt: Sira Lund – Mobil: 60132992.

Mini

Årgang 2009-2013

Turtles Snap er et opvisningshold for de allermindste cheerleaders. Her hygger man, leger og har det sjovt, mens man lærer de mest grundlæggende elementer indenfor cheerleading såsom stunts, spring og dans. Turtles Snap træner op til at deltage ved Julecup, DM og Sommercup i Mini kategorien (opvisning).

Nyt! På mini-holdet har man nu mulighed for at tilmelde sig tumbling (springgymnastik) hver anden søndag kl. 14 – 15 for 25,- kr om måneden. Tumbling er et yderst vigtigt element indenfor cheerleading, og da træningen kommer til at foregå i springhallen hos RGF, er dette en rigtig god mulighed for at forbedre sine tumling skills, og vi anbefaler stærkt, at man gør brug af den. Se træningstider og priser her>

Peewee

Årgang 2005-2008

Spiders Aggressive: Spiders Aggressive er et delvist opvisnings- og delvist konkurrencehold for begyndere og let øvede. Her lærer man de basale elementer indenfor cheerleading såsom stunts, spring og dans i et tempo og på et niveau, der passer til aldersgruppen. Det forventes, at man tager træningen seriøst, men samtidig er der også plads til sjov og leg. Spiders Aggressive træner hen imod at stille op til Julecup i Peewee B kategorien (opvisning) og til DM og Sommercup som udgangspunkt i Peewee A kategorien (konkurrence).

Spiders Attack: Spiders Attack er et konkurrencehold for øvede, der har erfaring med cheerleading. Her træner man på de mere avancerede elementer inden for stunts og tumbling, og det forventes derfor, at man her har styr på de basale teknikker. Træningen er hovedsageligt fokuseret på konkurrence, så der stilles krav til, at man tager sin træning meget seriøst og har et højt fremmøde – både til hverdags- og weekendtræninger. Spiders Attack træner hen imod at stille op til Julecup, DM og Sommercup i Peewee A kategorien (konkurrence).

Holdopdeling: Alle Peewee udøverne træner fælles de første to uger af sæsonen, hvorefter trænerne fordeler udøverne på hhv. Aggressive og Attack. Ved indmeldelse har man mulighed for at give udtryk for, om der er et hold, man ønsker at komme på, fremfor et andet. Men det skal understreges, at den endelige beslutning er op til trænerne, og det forventes, at man er 100 % indforstået med dette, når man starter.

Årgang 2005: I forhold til konkurrencereglerne kan trænerne vælge, om udøvere født i år 2005 skal være peewee’s eller juniorer. I uge 32 træner årgang 2005 med på peewee-holdet og i uge 33 på junior-holdet. Herefter giver trænerne besked om, hvilket hold, man skal på. OBS! Ønsker man som årgang 2005’er IKKE at gå på junior-holdet, træ

Nyt! Den sidste halve time af tirsdags og torsdags træningen vil som hovedregel bestå af tumbling (springgymnastik) – og dette er inkluderet i cheer-kontingentet. Derudover har man mulighed for at tilmelde sig tumbling hver anden søndag kl. 14 – 16 for 50,- kr om måneden. Tumbling er et yderst vigtigt element indenfor cheerleading, og da træningen kommer til at foregå i springhallen hos RGF, er dette en rigtig god mulighed for at forbedre sine tumling skills, og vi anbefaler stærkt, at man gør brug af den.er man blot med på peewee-holdet begge uger. Se træningstider og priser her>

Junior

Årgang 2001-2004

Scorpions Strike er et konkurrencehold for både begyndere og øvede, men det er en fordel, at man har erfaring med cheerleading eller lignende. Her træner man på de mere avancerede elementer inden for stunts og tumbling. Træningen er hovedsageligt fokuseret på konkurrence, så der stilles krav til, at man tager sin træning meget seriøst og har et højt fremmøde – både til hverdags- og weekendtræninger. Scorpions Strike træner op til Julecup, DM og Sommercup i Junior A kategorien (konkurrence), og forventes at stille op til EM, hvis de kvalificeres.

Holdopdeling: Er der udøvere nok til det, vil holdet blive delt i to efter niveau. Det ene hold vil stille op i Junior A, og der vil her blive stillet større krav til stunt- og tumbling teknik og fremmøde. Det andet hold vil stille op i Junior A eller B, alt efter hvor niveauet ligger. Det er udelukkende trænernes beslutning, hvordan holdet skal deles, og det forventes, at man er 100 % indforstået med dette, når man starter.

Årgang 2001 og 2002: I forhold til konkurrencereglerne kan trænerne vælge, om udøvere født i år 2001 og 2002 skal være juniorer eller seniorer. I uge 32 træner årgang 2001 og 2002 med på junior-holdet og i uge 33 på senior-holdet. Herefter giver trænerne besked om, hvilket hold, man skal på. OBS! Ønsker man som årgang 2001’er og 2002ér IKKE at gå på senior-holdet, træner man blot med på junior-holdet begge uger.

Årgang 2005: I forhold til konkurrencereglerne kan trænerne vælge, om udøvere født i år 2005 skal være peewee’s eller juniorer. I uge 32 træner årgang 2005 med på peewee-holdet og i uge 33 på junior-holdet. Herefter giver trænerne besked om, hvilket hold, man skal på. OBS! Ønsker man som årgang 2005’er IKKE at gå på junior-holdet, træner man blot med på peewee-holdet begge uger.

Nyt! Den sidste halve time af tirsdags og torsdags træningen vil som hovedregel bestå af tumbling (springgymnastik) – og dette er inkluderet i cheer-kontingentet. Derudover har man mulighed for at tilmelde sig tumbling hver anden søndag kl. 14 – 16 for 50,- kr om måneden. Tumbling er et yderst vigtigt element indenfor cheerleading, og da træningen kommer til at foregå i springhallen hos RGF, er dette en rigtig god mulighed for at forbedre sine tumling skills, og vi anbefaler stærkt, at man gør brug af den. Se træningstider og priser her>

Senior

Årgang ? – 2002

Nyt! Den sidste første halve time af tirsdags og torsdags træningen vil som hovedregel bestå af tumbling (springgymnastik) – og dette er inkluderet i cheer-kontingentet. Derudover har man mulighed for at tilmelde sig tumbling hver anden søndag kl. 14 – 16 for 50,- kr om måneden. Tumbling er et yderst vigtigt element indenfor cheerleading, og da træningen kommer til at foregå i springhallen hos RGF, er dette en rigtig god mulighed for at forbedre sine tumling skills, og vi anbefaler stærkt, at man gør brug af den. Se træningstider og priser her>

Der bliver mulighed for ekstra træning mandag, onsdag og fredag for dem, som ønsker det. Dette er uden ekstra betaling. Spørg din træner for mere info.