Junior

Scorpions Strike (level 5)

Årgang 2002-2005

Scorpions Strike er et konkurrencehold for både begyndere og øvede. På dette level træner man på de mere avancerede elementer inden for stunts og tumbling. Træningen er hovedsageligt fokuseret på konkurrence, så der stilles krav til, at man tager sin træning seriøst og har et højt fremmøde – både til hverdags- og weekendtræninger. Scorpions Strike træner op til Julecup, DM og Sommercup i Junior A kategorien (konkurrence), og forventes at stille op til EM, hvis de kvalificeres.

Nye cheerleaders: Vi har stadig plads til nye udøver. Mød op og få en gratis prøvetræning. Vi glæder os til at se dig! – Online-tilmelding her

Træningstider:

  • Cheer: Tirsdag & Torsdag kl. 17.00-19.30
  • Tumbling: Hver anden søndag 16.00-18.00 (ulige uger)

Adresse: RGF hallen, Østre Boulevard 29, 8930 Randers NØ

Tumbling

Den sidste halve time af tirsdags og torsdags træningen vil som hovedregel bestå af tumbling (springgymnastik) – og dette er inkluderet i cheer-kontingentet. Derudover har man mulighed for at tilmelde sig tumbling hver søndag i ulige uger kl. 16 – 18 for 50,- kr om måneden. Tumbling er et yderst vigtigt element indenfor cheerleading, og da træningen kommer til at foregå i springhallen hos RGF, er dette en rigtig god mulighed for at forbedre sine tumling skills, og vi anbefaler stærkt, at man gør brug af den.

Priser:

  • Cheer: 390,- pr. mdr.
  • Tumbling: 50,- pr. mdr.

Søskenderabat 20% (gælder kun cheer kontingent)

Kontakt:

Cheer træner:    

  • Petra Lund Rosenbøl  – Mobil: 93932992

Hjælpetræner:

  • Caroline

SMS-ansvarlig:   

Petra Lund Rosenbøl  – Mobil: 93932992