Kontingent og betaling

Kontingent opkræves månedsvis forud. Du vil hver måned fremover modtage en kontingentopkrævning pr. email til din e-mailadresse. Det er vigtigt at du opdater dine kontaktoplysninger i medlemsportalen, hvis du skifter e-mailadresse, adresse eller telefonnr.

BEMÆRK VIGTIGT VEDR. INDBETALINGER!
Hvis indbetalingen ikke foretages korrekt, kan vi IKKE garantere at denne tilskrives det rigtige medlem! (Navn og medlemsnummer SKAL være påført og IKKE andet!),
Ønsker du at framelde dig et hold skal dette altid gøres via medlemsportalen. Der skal betales kontingent til og med den måned du er frameldt holdet via medlemsportalen.

Medlemsportalen

Medlemsportalen er en passwordbeskyttet hjemmeside kun for medlemmer hos Randers Cheerleaders.

Du kan via medlemsportalen bl.a.:

– Tilmelde og framelde dig klubbens hold
– Få overblik over dine betalinger
– Tilmelde dig events og konkurrencer
– Få information om bestyrelsens- og udvalgs arbejde

Du modtager logininformation til medlemsportalen pr. e-mail kort efter din indmeldelse i klubben.

 

Træning

Cheerleading er en holdsport, hvor man er yderst afhængige af hinanden, vi forventer derfor, at du tager træningen seriøst, møder op regelmæssigt og er omklædt og klar, når træningen starter. Jo større fremmøde, jo større udbytte af træningen får holdet som helhed. Hvis du bliver forhindret i at komme pga sygdom eller andet, er det vigtigt, at du melder afbud til din træner SENEST 2 timer før træningsstart.
Forældre bedes opholde sig uden for træningssalen under træningen, så udøverne får ro.

Træningssted og tider finder du under dit hold, se de enkelte hold beskrivelser her>

WEEKEND TRÆNING
Der afholdes minimum 4 træningsweekender i løbet af sæsonen, der som regel ligger i oktober, december (med juleafslutning), januar og sidste weekend før DM (med generalprøver). Det er meget vigtigt, at deltage i disse træninger.

Tid og sted finder du under begivenheder.

 

Træningstrøje

Det er obligatorisk at købe Randers Cheerleaders’ træningstrøje, da den repræsenterer vores sponsorer og skal bæres ved alle opvisninger og konkurrencer.

Cheer sko

Der er ikke noget krav til, hvilken model du skal købe, de skal blot være hvide. Du kan spørge din træner, hvis du ønsker råd og vejledning om model og størrelse.

Ulykkesforsikring

Det er på eget ansvar, at tegne en ulykkesforsikring til den enkelte udøver!

Konkurrencer

JULECUP
Mindre konkurrence for danske og udenlandske hold, der som regel bliver afholdt lørdag først i december i Frederikshavn. Vi forventer at stille op med alle hold.

DM
Året højdepunkt og målet med træningen for alle hold. DM afholdes som regel i marts forskellige steder i landet.

SOMMERCUP
Mindre konkurrence for danske og udenlandske hold, som afholdes for første gang den 1. juni 2013. Mere info følger.

EM
Kun for junior- og seniorhold, afholdes som regel første weekend i juli. Kvalifikation kræver en 1. eller 2. plads til DM. Vi sender hold afsted til EM, hvis der er opbakning til det.

 

Randers HK

Randers Cheerleaders er forpligtede til at stille med et hold på 12 – 16 personer til alle Randers HKs hjemmekampe. Man møder op i træningsdragten, og når man melder sig til, er tilmeldingen bindende – sygdom er undtaget. Alle Junior og Senior, skal deltage i minimum 5 kampe over sæsonen. Se vores info vedr. Randers HK her -> HK info

 

Kommunikation

Der er en SMS-ansvarlig knyttet til hvert hold, som sender beskeder rundt pr. SMS med info om træning og tilmelding til opvisninger m.m. Det er derfor meget vigtigt, at vi har dit rigtige mobilnummer, så husk at give besked, hvis du får nyt. Sørg for at melde tilbage hurtigst muligt på beskeder vedrørende opvisning – OGSÅ selvom du ikke kan deltage. General information herunder invitationer og tilmeldinger til events og konkurrencer bliver sendt til den enkelte udøver og/eller dennes forældre pr. e-mail.

Facebook

“Randers Cheerleaders” gruppen på Facebook er åben for alle og kan bl.a. bruges til at dele billeder og video fra konkurrencer og opvisninger. Videoer fra træning må kun deles på de lukkede grupper for hvert enkelt hold, så de ikke kan ses af andre. “RCL Forældre Info” er for alle Senior & forældre hos Randers Cheerleaders, hvor informationer løbende vil blive lagt op elektronisk.

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende træning, er du altid velkommen til at kontakte din træner. Spørgsmål, der ikke er træningsrelaterede, skal rettes til bestyrelsen.

Kontaktinfo kan findes her eller på medlemsportalen.

 

Vedtægter

Se vores vedtægter: RCL vedtægter