Kontingent og betaling

Kontingent opkræves månedsvis forud. Du vil hver måned fremover modtage en kontingentopkrævning pr. email til din e-mailadresse. Det er vigtigt at du opdater dine kontaktoplysninger i medlemsportalen, hvis du skifter e-mailadresse, adresse eller telefonnr.

BEMÆRK VIGTIGT VEDR. INDBETALINGER!
Hvis indbetalingen ikke foretages korrekt, kan vi IKKE garantere at denne tilskrives det rigtige medlem! (Navn og medlemsnummer SKAL være påført og IKKE andet!),
Ønsker du at framelde dig et hold skal dette altid gøres via medlemsportalen. Der skal betales kontingent til og med den måned du er frameldt holdet via medlemsportalen.

Medlemsportalen

Medlemsportalen er en passwordbeskyttet hjemmeside kun for medlemmer hos Randers Cheerleaders.

Du kan via medlemsportalen bl.a.:

– Tilmelde og framelde dig klubbens hold
– Få overblik over dine betalinger
– Tilmelde dig events og konkurrencer
– Få information om bestyrelsens- og udvalgs arbejde

Du modtager logininformation til medlemsportalen pr. e-mail kort efter din indmeldelse i klubben.

Træning

Cheerleading er en holdsport, hvor man er yderst afhængige af hinanden. Vi forventer derfor, at du tager træningen seriøst, møder op regelmæssigt og er omklædt og klar, når træningen starter. Jo større fremmøde, jo større udbytte af træningen får holdet som helhed. Hvis du bliver forhindret i at komme pga sygdom eller andet, er det vigtigt, at du melder afbud til din træner før træningsstart.
Forældre bedes opholde sig uden for træningssalen under træningen, så udøverne får ro.

Træningssted og tider finder du under dit hold, se de enkelte hold beskrivelser her: Mini, PeeWee, Junior, Senior

WEEKEND TRÆNING
Det er meget vigtigt at deltage i disse træninger. Årsplanen med datoer og tidspunkter sendes ud på mail i starten af sæsonen og lægges på vores facebookgrupper og hjemmeside.

Tid og sted finder du under begivenheder.

Download årskalender med træninger mv. her: Årsplan 2019/2020

Træningstrøje

Det er obligatorisk at købe Randers Cheerleaders’ træningstrøje, da den repræsenterer vores sponsorer og skal bæres ved alle opvisninger og konkurrencer.

Cheer sko

Der er ikke noget krav til, hvilken model du skal købe, de skal blot være hvide. Du kan spørge din træner, hvis du ønsker råd og vejledning om model og størrelse.

Cheersko kan bestilles på cheerupshoppen.dk med 10% rabat ved at bruge koden: Randers10%

Ulykkesforsikring

Det er på eget ansvar, at tegne en ulykkesforsikring til den enkelte udøver!

Konkurrencer

JULECUP
Mindre konkurrence for danske og udenlandske hold, der som regel bliver afholdt en lørdag i perioden midt november til starten af december. Vi forventer at stille op med alle hold.

DM
Året højdepunkt og målet med træningen for alle hold. DM afholdes som regel i marts forskellige steder i landet. Alle vores hold deltager.

SOMMERCUP
Mindre konkurrence for danske og udenlandske hold, som typisk afholdes i starten af juni. Holdene deltager, hvis der er tilslutning til det.

EM
Kun for junior- og seniorhold, afholdes som regel første weekend i juli. Kvalifikation kræver en 1. plads til DM. Vi sender hold afsted til EM, hvis der er opbakning til det.

Datoer for denne sæsons konkurrencer kan også findes i Årsplan 2019/2020

Samarbejde med FysioDanmark

Idrætsaftalen indeholder en lang række fordele for alle klubbens medlemmer samt pårørende.

Vi har indgået aftalen, for dels at øge fokus på skadesforebyggende træning, samt tage godt hånd om vores udøvere, såfremt der opstår skader, men også for at give vores trænere en fysioterapeut i ryggen, som de kan trække på.

FysioDanmark bestræber sig på altid at tilbyde en tid indenfor 48 timer og booking kan ske online – husk at oplyse, at I kommer fra Randers Cheerleaders, for at opnå fordelene med idrætsaftalen. Læs om aftalen og book her.

 

Randers HK

Randers Cheerleaders er forpligtede til at stille med et hold på 12 – 16 junior/senior udøvere til Randers HKs hjemmekampe. Man møder op i træningsdragten, og når man melder sig til, er tilmeldingen bindende – sygdom er undtaget.

Kommunikation

Der er en SMS-ansvarlig knyttet til hvert hold, som sender beskeder rundt pr. SMS med info om træning og tilmelding til opvisninger m.m. Det er derfor meget vigtigt, at vi har dit rigtige mobilnummer, så husk at give besked, hvis du får nyt. Sørg for at melde tilbage hurtigst muligt på beskeder vedrørende opvisning – OGSÅ selvom du ikke kan deltage.

Facebook

Hvert hold har en lukket facebook gruppe, som hedder holdets navn. Den er for udøvere og forældre og bruges til info og deling af videoer fra træning m.m. RCL Info er en intern facebookgruppe for hele Randers Cheerleaders, som bruges til vigtig information fra trænere og bestyrelse, samt salg af cheerudstyr forældre og udøvere imellem.

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende træning, er du altid velkommen til at kontakte din træner. Spørgsmål, der ikke er træningsrelaterede, skal rettes til bestyrelsen.

Kontaktinfo kan findes her eller på medlemsportalen.

Vedtægter og referater

Se vores vedtægter: RCL vedtægter
Se seneste referat fra generalforsamling: Generalforsamling 2020